Jesteś tu: Home > O mnie > Moja dieta
BIOGRAFIAMJ TRENINGMOJA DIETAMOI PODOPIECZNI
Dieta na masę
Dieta na rzeźbę

Dieta na masę

Dieta na masę to przede wszystkim dieta wysokokaloryczna. Białko zawsze trzymam na stałym, średnim poziomie natomiast co 2-3 tygodnie w czasie trwania cyklu masowego staram sie zwiekszać kaloryczność poprzez dodatek węglowodanów lub zdrowych tłuszczy. Wierzę, że w czasie budowy masy mieśniowej należy uwzglednić też od czasu do czasu jakis posiłek oszukany, dlatego nie czujcie wyrzutów jesli zjecie jakas pizze czy kilka bułek w Mcdonaldzie 

 

1-6-8 całych jaj, 100-150g płatków owsianych, dwa tosty z plasterkiem sera, banan, garść rodzynek

 

2-50g białka serwatki zmiksowane z 80-100g vitargo i 2 łyżkami oleju lnianego

 

3-250g piersi z kurczaka/indyka lub 300g chudej ryby, 100g ryżu lub makaronu, 50g migdałów, porcja warzyw

 

4-posiłek przed treningiem: taki sam jak posiłek 2

 

5-posiłek po treningu: 100-150g vitargo, 50g białka serwatki

 

6-godzinę-półtorej później: 250g piersi z kurczaka, 100g ryżu, 2 łyżki oliwy z oliwek, porcja warzyw

 

7-250-300g tłustszej wołowiny lub tłustej ryby np: łosoś, 400g słodkich ziemniaków, porcja warzyw

 

8-6 całych jaj, 60-100g płatków owsianych lub chudy twaróg albo grani light 500g i kilka kromek razowego pieczywa

design